Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Western Digital predstavio novi HDD od 6 TB

Western Digital je danas objavio da je dodao novi hard disk kapaciteta 6 TB u Black seriju. Reč je o 3.5-inčnom hard disku koji radi na 7200 o/min i poseduje 128 MB keš memorije. Tu su "dual stage actuator" tehnologija, SATA 6 Gbps interfejs, kao i dva procesora za optimalno baratanje podacima.

WD tvrdi da je novi model 29% brži od prethodne perjanice u vidu 4 TB WD Black modela, kada je maksimalni protok podataka u pitanju. Takođe, navodi se i 10% veći rezultat u PCMark Vantage testu ukoliko je to iole relevantan podatak za bilo koga. Cena je očekivano visoka, tako da se navodi cifra od 295 USD za američko tržište, što znači da će biti znatno skuplji u Evropi.

Izvor: Techpowerup

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |