Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Surface Pro 4 stiže u oktobru, novi detalji o karakteristikama

Surface Pro 4 je već u pripremi, a počele su da kruže informacije o funkcijama koje bi ovaj model tableta trebalo da ima. Treba napomenuti da ništa od onoga što ćete pročitati nije još uvek potvrđeno od strane Microsofta (čak ni postojanje Surface Pro 4 tableta), pa informacije o specifikacijama treba uzeti sa dozom rezerve.

Prvo, glasine govore o Intel Skylake procesoru, što se pojavljivalo kao opcija i u prethodnim vestima o karakteristikama uređaja. Pominju se tri izbora CPU-a, a to su Core i3, Core i5 i Core i7 modeli. Tu je i nekoliko opcija sa RAM memorijom, od kojih će najjači model imati 16GB RAM-a. Skladišne opcije uključuju modele sa 128GB, 256GB, 512GB i 1TB. Kada je displej u pitanju, Surface Pro 4 bi trebalo da ima bar 12-inčni ekran, mada neki izvori sugerišu i drugi model sa ekranom od 14 inča. Ostale funkcije uključuju veću bateriju sa boljom autonomijom i USB Type-C konektor.

Kada je cena u pitanju, Surface pro 4 će biti promovisan kao premijum uređaj, tako da se očekuje da bude skup najmanje kao Surface Pro 3 model. Tablet bi na tržištu trebalo da se pojavi u oktobru, kada bi Microsoft mogao predstaviti i Windows 10 Mobile, kao i nove telefone sa ovom platformom.

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |