Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Pokrenuta peticija za prodaju Samsung Galaxy Note5 fableta u Evropi

Kada je Samsung lansirao svoje nove fablete Galaxy S6 Edge+ i Galaxy Note5, južnokorejska kompanija je objavila da neće lansirati Galaxy Note5 u Evropi. Kompanija je istakla da će odluku o eventualnom lansiranju fableta na teritoriji Evrope doneti kasnije. Prema svemu sudeći, Samsung želi da ispita individualne tržišne uslove pre donošenja odluke. Ipak, ova odluka deluje neobično, obzirom da su raniji telefoni uvek stizali u Evropu.

Upravo ovo je razlog zbog kog se Clove Technology, maloprodajni lanac iz Velike Britanije, odlučio da pokrene peticiju koja bi pomogla da Galaxy Note5 stigne u Evropu. Prema navodima Clove-a: "Želimo da verujemo da ukoliko dovoljan broj ljudi pokaže Samsungu zainteresovanost za kupovinu Note5 fableta u Velikoj Britaniji i Evropi, kompanija bi mogla da promeni svoj sadašnji stav". Pretpostavka je da, ukoliko Samsung primeti znake da su Evropljani zainteresovani za Galaxy Note5, ova peticija bi mogla uroditi plodom.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |