Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 22. август 2015.

Francuski mobilni operator otkrio datum prednaručivanja iPhone 6s telefona

Već početkom septembra, niz novih uređaja će biti predstavljen na IFA 2015 konferenciji, a odmah nakon toga možemo očekivati i Apple-ov događaj, na kome će biti predstavljen najnoviji iPhone. Francuski mobilni operater je otkrio informaciju da će prednaručivanje novog iPhone-a biti dostupno od 11. septembra, dok taj isti izvor navodi da isporuke počinju samo nedelju dana kasnije, 18. septembra.

00008.jpg

Ono što nas očekuje sa novim iPhone 6S telefonom je potpuno nova kamera od 12 MP, odnosno Force Touch tehnologija koju smo imali prilike da vidimo na Apple Watch-u i novom MacBook-u. Najupečatljivija promena u hardveru iPhone-a je nadogradnja RAM memorije, koja sada iznosi 2 GB, što predstavlja trenutni industrijski standard. Za sada, jedini Apple uređaj koji poseduje 2 GB RAM memorije je iPad Air 2, ali izgleda da će se to promeniti nakon objave iPhone 6s telefona.

00009.jpg

U slučaju da su izvori tačni, iPhone 6s će takođe rešiti određene probleme koje telefon (platforma) poseduje, i time bi mogao da privuče još veći broj Android korisnika, na isti način na koji su iPhone 6 i 6 Plus učinili prethodne godine sa svojim znatno većim ekranima.

Izvor: Phonearena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |