Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 22. август 2015.

Android Wear satovi će od sada moći da prevode razgovore

Google Translate aplikacija je konačno stigla za Android Wear uređaje. Pored velikog ažuriranja koje se pojavilo za sve Android Wear uređaje, stigla je i podrška za Google Translate. Aplikacija bi trebalo da olakša konverzaciju između dve osobe koje govore dva različita jezika i da im pomogne da se sporazumeju. Google je dizajnirao aplikaciju tako da osoba koja nosi sat pomera zglob, i u zavisnosti od toga u koga je uperen sat, adaptiraće prevod upravo tog jezika koji izgovara osoba u koju je uperen sam uređaj.

12.gif

Prevođenje konverzacija za sada radi samo na 44 od 90 jezika koje Translate može da prevodi. Od tih 44 jezika, sat može automatski da identifikuje koji je jezik u pitanju. Ova aplikacija će zahtevati stalnu internet konekciju. Sve u svemu, novo ažuriranje bi trebalo da učini Android Wear daleko korisnijim, a tajming mu je savršen, pošto će sledećeg meseca biti predstavljen veliki broj novih Android Wear uređaja.

Izvor: The Verge



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |