Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. август 2015.

Galaxy Note 5, OnePlus 2 i LG G4 na testu brzine (video)

Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2 i LG G4 su neki od najnovijih i najboljih telefona, koji dolaze od respektivnih kompanija. Sva tri modela imaju impresivan, ali različit hardver. Na primer, Galaxy Note 5 pokreće Exynos 7420 procesor, dok OnePlus 2 koriosti Snapdragon 810, a LG G4 Snapdragon 808 čipset. Zahvaljujući PhoneBuff timu, sad možemo videti i koliko su tri telefona brza. Tim je odlučio da sprovede brzinski test sa sva tri uređaja, a možda će upravo rezultati testa pomoći nekome da se odluči za kupovinu nekog od ovih telefona (uz pretpostavku da Samsung ipak odluči da Note 5 donese u Evropu).

Test je sproveden uz upotrebu tajmera i u dve faze. Aplikacije su lansirane i multitasking je uzet u obzir, a na kraju "najbrži" telefon pobeđuje. Kao što se i očekivalo rano vođstvo je pripalo Galaxy Note 5 modelu, zahvaljujući moćnom Exynos 7420 procesoru, a neobično je što je OnePlus 2 sa Snapdragon 810 čipom zaostajao primetno za LG G4 modelom, koji ima Snapdragon 808. Kada je multitasking u pitanju, ovo je sektor gde se Note 5 malo muči, kao što su i neki raniji testovi pokazali, što je G4 iskoristio da se značajno približi. Na kraju, Note 5 je pobedio u ovom brzinskom testu, sa sekundom ispred LG G4 modela, dok je OnePlus 2 dosta zaostajao iza oba modela.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |