Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. август 2015.

Rockstar Editor za GTA V stiže na Xbox One i PlayStation 4 u narednom apdejtu

Razvojni tim Rockstar je najavio da će kompletan editor za njihov megahit Grand Theft Auto V, koji već postoji za PC verziju igre, uskoro postati dostupan i na Xbox One i PlayStation 4 konzolama. Ovo će se desiti već prilikom narednog apdejta ovih igara. Rockstar nije objavio kada bi se to zapravo moglo desiti, ali sama činjenica da otvoreno pričaju o tome je dobar pokazatelj da je sve zapravo već pred samom realizacijom.

gtav1.jpg

Rockstar Editor će omogućiti konzolnim igračima da stvaraju nove sadržaje, pristupaju finim parametrima i podešavanjima i slično. U kompaniji navode da na ovaj način "žele da podstiču kreativnu konkurenciju" i da se nadaju da će nadmetanje i isporuka kvalitetnog sadržaja uzeti maha na svim platformama. Dok neki smatraju da na ovaj način kompanija želi da ukloni pritisak pod kojim je kada je reč o objavljivanju novih misija, naročito za GTA Online, drugi se boje da bi uvođenje ovakvih editora na konzolnom tržištu moglo da dovede do istih problema od kojih pati PC multiplej verzija igre, a to je rasprostranjenost varanja i hakova koji u određenoj meri obesmišljavaju igranje.

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |