Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. август 2015.

Nove fotografije i klipovi BlackBerry Venice telefona sa QWERTY klizećom tastaturom (video)

Ovih dana imamo priliku da vidimo kako izgleda dolazeći BlackBerry Venice telefon, a sve zahvaljujući Juanu Blasu (poznatijem po svom dojavljivačkom nadimku @evleaks). Novi video klipovi pokazuju BlackBerry Venice telefon sa QWERTY klizećom tastaturom. Očekuje se da će telefon stići u dve verzije, od kojih će jedna imati Android operativni sistem, a druga stiže uz BlackBerry 10.


U novom videu je jasno da BlackBerry Venice radi pod Androidom, a može se videti i kako se klizeći mehanizam telefona otvara, otkrivajući fizičku QWERTY tastaturu. Bazirano na najnovijim glasinama, BlackBerry Venice bi trebalo da bude lansiran u novembru. Telefon bi trebalo da ima 5.4-inčni displej sa zakrivljenim ivicama i rezolucijom od 2560 x 1440 piksela. Pokretaće ga Snapdragon 808 SoC, 3GB RAM-a i imaće 18MP kameru na poleđini sa optičkom stabilizacijom slike. Mnogi veruju da bi Venice mogao da poboljša situaciju kompanije BlackBerry na tržištu, koja nije baš sjajna. Glavni razlog ovog optimizma je što je Venice izgleda dizajniran više za krajnje korisnike, dok je prethodna kompanijina uzdanica, BlackBerry Passport, bio fokusiran na enterprise tržište.

venice2.jpg

Izvor: Phone Arena

NAJČITANIJE

  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |