Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Objavljen datum objave MIUI 7 interfejsa i podržanih uređaja

Hugo Bara i MIUI tim su juče čitav sat vremena govorili o svom najnovijem Xiaomi interfejsu, pri tome su otkrivene skoro sve njegove nove funkcije, zajedno sa datumom objave i podržanim uređajima.

3_17.jpg

MIUI 7 će biti dostupan za ceo svet od sledeće nedelje, tačnije 24. avgusta, i biće dostupan za sve aktuelne Xiaomi uređaje na tržištu, sve do Redmi 1S modela. Pored nekih od novih funkcija kao što su XXL tekst i automatska Do Not Disturb promena režima, MIUI 7 će doći sa sopstvenim softverom za izradu tema.

2_19.jpg

4_10.jpg

Ovo su uređaji koji će dobiti novi MIUI 7 interfejs:

1. Redmi 2

2. Redmi 1S

3. Mi 4i

4. Mi 4

5. Mi 3

6. Redmi Note 3G

7. Redmi Note 4G

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |