Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Fallout Shelter igra pokrenuta preko milijardu puta

Bethesda je objavila fotografiju sa statistikom velikih dostignuća ostvarenih tokom prvih mesec dana u njenoj prvoj mobilnoj igri, Fallout Shelter.

5_8.jpg

Igrači su se ulogovali u igru više od milijardu puta i napravili su više od 85.3 miliona prostorija, samo mesec dana nakon njene objave za iOS uređaje u junu. Likovi igrača su rodili skoro 82 miliona beba, a svi igrači zajedno su potrošili preko 29 miliona sati igrajući Fallout Shelter.

Statistika koja se nalazi na fotografiji se odnosi samo za prvi mesec igre, tako da je statistika sa Android platforme izostavljena, pošto je sama igra izašla tek 13. avgusta za Android. Zanimljivo je da na fotografiji nema statistike koliko je preuzimanja ostvarila igra. Bethesda nije navela koliko je mobilna igra prihodovala, ali firma za istraživanje je navela da su zaradili preko 5.1 miliona dolara tokom prve dve nedelje.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |