Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Pogledajte novi trejler predstojeće Metal Gear Solid 5 igre

Sony je objavio novi trejler za Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain igru, čime stavljaju tačku na serijal ove kultne igre. Japanski trejler koji možete pogledati u priloženom video klipu, takođe pokazuje odnos igre sa PlayStation platformom. Metal Gear Solid je originalno debitovao na prvoj PlayStation konzoli, i svaki sledeći deo je bio dostupan na PlayStation kućnim ili portabilnim konzolama.



Metal Gear Solid V: The Phantom Pain će biti objavljen 1. septembra i biće dostupan za PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 i PlayStation 3. Igra će takođe posedovati onlajn komponentu pod nazivom Metal Gear Online, ali sam mod neće biti dostupan do 6. oktobra za konzole, dok za PC neće biti dostupan sve do januara 2016. godine.

Konami je najavio da će korisnici PC verzije imati veliki niz bonusa. U slučaju da preorderujete igru na Steam-u, dobijate Metal Gear Solid V: Ground Zeroes potpuno besplatno. Svi kupci preko Steam-a će takođe dobiti i dokumentarac o izradi igre, ekskluzivne fotografije, kao i dodatnu opremu unutar same igre.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |