Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. август 2015.

Predstavljamo predavače na Bizitu 2015 – Dr. Tobias Höllwarth

Bizit 2015 će biti najveći poslovni događaj ove jeseni. U prilog tome govori spisak tema kojima ćemo se baviti na konferenciji (IT infrastruktura, bezbednost, Telekomunikacije i servisi i Cloud samo su neke od oblasti koje će pokriti Bizit 2015), ali i eminentni predavači koji su najveći stručnjaci u oblasti ICT-ja u Evropi. Jedan od njih je i dr Tobias Höllwarth.

BIZIT PREDAVAČI

Dr Höllwarth već više od 20 godina radi kao profesionalni konsultant u oblasti IT-ja. Vlasnik je kompanije Höllwarth Consulting i predavač na Univerzitetu za ekonomiju i biznis u Beču. Uža specijalnost su mu IT konsalting, IT usluge i cloud computing.

Poseduje višegodišnje iskustvo u radu na brojnim projektima u oblasti outsourcing-a, tender menadžmenta za velike kompanije i konsaltinga u celokupnom procesu uvođenja IT infrastrukture za SME. Za sve one teme koje ubrzano dobijaju na značaju, poput cloud computinga, cloud konsaltinga, planiranja preseljenja u oblake, ocenjivanja kvaliteta usluga cloud provajdera, Dr Höllwarth je jedan od najvećih stručnjaka u Evropi.

Dr Tobias Höllwarth je i jedan od osnivača organizacije EuroCloud.Austria, gde je i član upravnog odbora. Takođe, on je potpredsednik uticajne poslovne mreže EuroCloud Europe.

Na Bizitu će dr Höllwarth govoriti o bezbednosti podataka u cloudu, o izazovima koje nosi migracija u oblake, fokusirajući se prvenstveno na edukaciju kako bi posetioci sami zaključili da li je cloud pravo rešenje za njihov biznis.

Očekujemo vas na Bizitu!



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |