Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 20. август 2015.

Smite, prva MOBA igra za Xbox One zvanično izašla iz beta faze

Smite, prva igra MOBA žanra koja se pojavila za Xbox One konzolu, izašla je iz beta faze i dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno.

00005.jpg
Originalno objavljena ranije ove godine kao alfa verzija, Smite je nedavno prošao kroz zatvorene i otvorene beta testove. Omogućena je za preuzimanje još početkom jula, ali je razvojni tim Hi-Rez Studios danas odlučio da zvaničnu ukloni beta oznaku, a do sada su prikupili preko milion igrača na Xbox One konzoli.

00006.jpg

Nažalost, ova vest nije propraćena najnovijim patch-om, kako apdejtovi prvo bivaju objavljeni za PC verziju igre, za Xbox stiže čak mesec dana kasnije. Kako je igra zasnovana na free-to-play modelu, postoji valuta unutar same igre koju igrači kupuju pravim parama, i koristi se kako bi se kupovali karakteri (karaktere je moguće takođe kupiti valutom koja se prikuplja jednostavnim igranjem igre) i skinovi.

00007.jpg

Takođe, Hi-Rez Studios razmatra da krajem meseca omogući spajanje PC i Xbox One naloga. Kako se razvoj na Smite igri neprekidno nastavlja u vidu novih karaktera i dodatnog sadržaja za PC i Xbox One, Hi-Rez takođe radi i na svojoj novoj FPS igri koja će se zvati Paladins, i biće dostupna za Xbox One, PS4 i PC sledeće godine.

Izvor: Gamespot



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |