Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 22. август 2015.

Samsung razvija i 18.4-inčni Android tablet?

Iako je sva pažnja usmerena na iPad Pro, kada su u pitanju izuzetno veliki tableti, izgleda i da će Samsung imati svog igrača na ovom polju. Novi izveštaj navodi da južnokorejska kompanija radi na tabletu pod kodnim imenom "Tahoe", oznake modela SM-T670 i ogromnim 18.4-inčnim ekranom. Sajt SamMobile navodi da njegovi izvori ukazuju na to da će Android pokretani uređaj ciljati kancelarije, škole i okruženje dnevnih soba.

Samsung navodno razvija 12-inčni Windows 10 tablet sa S-pen inputom

Ostali detalji o tabletu uključuju TFT LCD displej sa 1920 x 1080 rezolucijom, Android 5.1 operativni sistem, a pokretaće ga osmojezgarni 64-bitni 1.6GHz Exynos 7580 procesor. Tu je i 2GB RAM-a, 32 GB interne memorije proširive preko microSD slota do 128GB.

Kada su dimenzije u pitanju, SamMobile izveštava da one iznose 451,8mm x 25,8mm x 11,9mm. Tablet će napajati 5700mAh baterija, a tu su i 8MP kamera na poleđini i 2.1MP kamera s prednje strane. Nema informacija o potencijalnom datumu lansiranja ovog 18.4-inčnog Samsungovog tableta.

Izvor: SlashGear

Sve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)
  • Test: Sapphire Radeon R9 390 Nitro OC 8 GB

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |