Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 22. август 2015.

Isporuka Lenovo ZUK Z1 počinje sredinom oktobra

Juče smo izveštavali o novonastaloj saradnji između Cyanogen-a i ZUK kompanije koja u vlasništvu Lenova. Danas je objavljena informacija o terminu u kome će ZUK telefon Z1, koji će koristiti Cyanogen OS, biti dostupan za svetsko tržište.

Ne računajući ekskluzivnu kinesku verziju, ZUK će sredinom oktobra početi internacionalnu isporuku svog Z1 telefona. U Kini, cena Z1 uređaja iznosi 280 dolara, dok će njegova internacionalna cena biti nešto veća, verovatno oko 330 dolara.

Od danas, retailer Gearbest, ima Z1 model na lageru, a cena mu je 340 dolara, i doći će u beloj i sivoj varijanti. Na demo uređaju je bila pokrenuta Preview verzija Cyanogen OS, pa bi Cyanogen OS mogao da stigne tek kasnije u vidu novog ažuriranja.

Lenovo ZUK Z1 sa Cyanogen modom, spreman za internacionalnu objavu

ZUK Z1 dolazi sa 5.5-inčnim displejem 1080p rezolucije i Snapdragon 801 čipsetom sa 3 GB RAM memorije. Od ostalih specifikacija, imaće zadnju kameru od 13 MP, selfi kameru od 8 MP, 64 GB interne memorije, LTE podršku, skener otiska prsta i bateriju od 4,100 mAh, kao i USB port C tipa.

Izvor: GSM Arena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |