Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 21. август 2015.

WhatsApp Web interfejs sada konačno radi uz svoju iPhone aplikaciju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(No Ratings Yet)
Loading...

WhatsApp Web interfejs sada konačno radi uz svoju iPhone aplikaciju

WhatsApp je u januaru lansirao svoj Web interfejs, ali sa jednim velikim propustom – do sada nije radio uz svoju iOS aplikaciju. Ovo je sada promenjeno i WhatsApp za web je konačno dostupan i radi uz prateću iOS aplikaciju.

Ukoliko ste se pitali zašto bi Web interfejs ovog servisa za poruke morao da radi uz mobilnu aplikaciju istog servisa, postoji jednostavno objašnjenje. Iako se WhatsApp Web može koristiti za čitanje i slanje poruka, ove poruke se ne skladište u centralnoj lokacije na nekom serveru, one su i dalje na telefonu. Zbog ovoga je potrebno da Web UI komunicira sa WhatsApp aplikacijom na korisnikovom telefonu kako bi funkcionisao. A verovali ili ne, sve ovo opisano do sada nije bilo dostupno za iOS. Međutim, kao što sa screenshotova možete i videti, iPhone podrška je konačno dodata u WhatsApp Web.

ios

Kako biste koristili Web UI, prvo morate da se uverite da vam se u Settings meniju iOS aplikacije prikazuje WhatsApp Web opcija. Ukoliko je tako, potrebno je samo da odete na web.whatsapp.com na računaru i pratite jdnostavne instrukcije za uparivanje sa telefonom (potrebno je skenirati kod). Treba napomenuti da WhatsApp Web interfejs za iOS korisnicima stiže u talasima, tako da ga neće dobiti svi u istom trenutku.

Izvor: Benchmark.rs

By android • Android vesti • Tags: aplikacija, iOS, Web, WhatsApp



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |