Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Apple iPhone 6S Plus sa 5.5-inčnim ekranom zvanično predstavljen

Pored novog iPhone 6S modela, Apple je danas predstavio još jedan iPhone. U pitanju je veći, 5.5-inčni iPhone 6S Plus. Telefon zadržava Retina displej, ali je prekriven novim i ojačanim staklom, koje Apple opsuje kao najjače u industriji. Telefon takođe ima implementiran 3D Touch - verziju Force Touch funkcije koju je Apple prvo predstavio uz Apple watch i MacBook ranije ove godine.

Apple predstavio iPhone 6S

3D Touch omogućava dva nova načina interakcije sa iPhone-om a Apple ih naziva "peek" i "pop". Peek omogućava da se pritiskom na ikonice aplikacija pozivaju prečice direktno sa specifičnim funkcijama, dok pop omogućava pregled fotografija i videa bez potrebe da zauzimaju ekran telefona. U Telefon je ugrađen i Apple-ov Taptic Engine za obezbeđivanje  povratne informacije. Poput iPhone 6S modela i iPhone 6S Plus ima 64-bitni A9 procesor i M9 koprocesor. Tu je i Touch ID druge generacije. Iste su i kamere, pa su tako tu nova 12MP iSight kamera na poleđini, kao i prednja 5MP FaceTime HD kamera.

a2_1.jpg

Apple iPhone 6S Plus stiže u tri verzije sa cenom od 299 dolara za model od 16GB. Model od 64GB će koštati 399 dolara, dok će kupci iPhone 6S Plus modela sa 128GB prostora morati da izdvoje 499 dolara. Sve cene važe uz dvogodišnji ugovor. Evropske cene iznose 849 evra, 959 evra i 1069 evra. Telefoni će se na tržištu naći od 25. septembra.

a3_1.jpg

Izvor: The Verge

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |