Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Apple pomenuo i iPad mini 4, koji stiže po početnoj ceni od 399 dolara

Apple je tokom svoje današnje prezentacije predstavio dva nova tableta. Dok je iPad Pro modelu bilo posvećeno dosta vremena, Apple je svega tridesetak sekundi posvetio 7.9-inčnom iPad mini 4 modelu. Kompanija je obelodanila cenu tableta od 399 dolara, kao i informaciju da "tablet ima snagu iPad Air 2 modela". Ovo znači da uređaj pokreće Apple A8X čipset.

Apple najavio najveći iPad do sada

S obzirom da o uređaju ništa više nije rečeno, ostale informacije o specifikacijama iPad mini 4 tableta dolaze od eksternih izvora. Znamo da tablet ima 7.9-inčni ekran, sa 2048 x 1536p rezolucijom, a tu su i 2GB RAM-a, 8MP kamera na poleđini i podrška za multitasking funkcionalnost koju podržava iOS 9. Apple iPad mini 4 dolazi sa cenom od 399 dolara za model od 16GB, a tablet će biti dostupan i u modelima sa 64GB (499 dolara) i 128GB (599 dolara) skladišnog prostora.

Izvor: Phone Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |