Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Da li je na slici predstojeći Samsung Galaxy A9?

Kompanija Samsung radi na novom interesantnom smartfonu, i treba napomenuti da nisu u pitanju Galaxy S7 ili retro telefoni na preklop koji će biti predstavljeni naredne godine. U pitanju je navodni Galaxy A9, koga će pokretati Snapdragon 620 čipset, koji je predstavnik Qualcomm-ove next-gen postave procesora.

00128.jpg

Uređaj se pojavio na rezultatima GeekBench-ovog testiranja, pod nazivom "Samsung msm8976fhdlte-eur-open”, gde "msm8976" deo imena otkriva prisustvo Snapdragon 620 čipseta. Procesor čipseta sadrži osam jezgara, četiri Cortex-A72 i četiri Cortex-A53. Sistemski čip je u stanju da snima i reprodukuje 4K video zapis, i sadrži novi neimenovani Adreno GPU. Čipset takođe ima X8 LTE modem, što znači da može da dostigne brzinu preuzimanja do 300Mbps i upload brzinu do 100Mpbs. Senzor za kameru je ograničen na 13 MP.

00129.jpg

Pored Snapdragon 620 čipseta, navodni Galaxy A9 dolazi sa 3 GB RAM memorije i pokreće Android 5.1.1. Sa ovom konfiguracijom, uređaj je ostvario rezultat od 1325 na testu jednog jezgra, dok je na testu više jezgara ostvario 4461.

00130.jpg

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |