Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Nova Wikipedia aplikacija za Android donosi pregled linkova

Nova Wikipedia aplikacija za Android donosi pregled linkova

Wikipedia za Android je dobila ažuriranje u vidu verzije 2.0.110. Među novim funkcijama koje ažuriranje donosi, najznačajnija je mogućnost da korisnici vide pregled linkova. Ažurirana aplikacija sada omogućava da vidite pregled članaka svaki put kad pritisnete na link, čime se čini lakšim brz pogled na temu bez napuštanja stranice na kojoj ste trenutno.

Pored toga, pritisak i držanje na link sada proizvodi više opcija, uključujući i čuvanje za offline čitanje, deljenje i kopiranje. Ažuriranje je takođe olakšalo deljenje linka trenutnog članka koji čitate, a takođe je donelo nadogradnju u stilu Material Designa.

Skype 6.0 dostupan za iOS i Android, uz novi dizajn

Izvor: BlogGSM

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |