Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Evleaks: Alcatel OneTouch Fierce XL fablet sa Windowsom 10 stiže u decembru

Prema navodima poznatog @evleaksa, još uvek nenajavljeni Alcatel OneTouch Fierce XL smartfon/fablet bi na tržištu trebalo da se pojavi tokom decembra. S obzirom da se radi o uređaju iz srednjeg tržišnog segmenta, očekuje se da će imati nisku cenu kako bi se privukli korisnici koji žele da isprobaju novi Windows 10 Mobile operativni sistem.

Kada su specifikacije u pitanju, Alcatel OneTouch Fierce XL bi trebalo da ima 5.5-inčni kapacitivni touchscreen displej, sa 720P rezolucijom. Fablet će pokretati 1.1GHz četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon 210 čipset, imaće 2GB RAM-a i 16GB interne memorije (uz microSD slot). Kamera na poleđini je od 8MP i ima autofokus, LED blic i opciju video snimanja, dok prednja kamera ima 2MP. Alcatel OneTouch Fierce XL ima LTE podršku, kao i HD Voice i VoLTE (Voice over LTE), a napaja ga baterija od 2500mAh.

Izvor: Softpedia

Sve informacije u vezi sa kompanijom Alcatel, možete pogledati na Alcatel stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |