Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Acer Predator 8 gejming tablet prošao FCC sertifikaciju

Acerov 8-inčni Android tablet, dizajniran za gejming, planiran je da se na tržištu nađe u novembru po ceni od 299 dolara (za Evropu je najavljena cena od 349 evra). Ove nedelje, Acer Predator 8 tablet je prošao kroz FCC sertifikaciju. S obzirom da je o tabletu i zvanično poznato dosta informacija, FCC listing ne otkriva previše noviteta.

IFA 2015: Acer dodao dva nova laptopa i tablet u svoju Predator gejming liniju

Acerov prvi Android tablet je dizajniran sa gejming funkcijama i ima Intel Atom x7-8700 procesor, 8-inčni displej sa 1920 x 1200p rezolucijom i četiri prednja zvučnika. Acer tvrdi i da tablet ima taktilni odziv, koji pomaže da touchscreen daje osećaj da se koristi gamepad dok se igraju igre. Predator 8 će biti dostupan u kapacitetima do 64GB, a ima i microSD slot za proširenje. Tu je i 5MP kamera na poleđini, 2MP prednja kamera i 802.11n 2×2 MIMO WiFi.

Izvor: Liliputing

Sve informacije u vezi sa kompanijom Acer, možete pogledati na Acer stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |