Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Logitech najavio CREATE tastaturu za iPad Pro

Apple je juče predstavio iPad Pro tablet, a uz uređaj je najavio i Smart Keyboard dodatak koji se konektuje sa uređajem preko Smart Connector funkcije. Ovo je oficijelna Apple tastatura za iPad Pro. Međutim, postoji rešenje i za one korisnike kojima se ne sviđa dizajn ili neki drugi element Smart Keyboarda. Za njih je tu Logitech tastatura za iPad Pro, pod nazivom CREATE.

Apple najavio najveći iPad do sada

Logitech CREATE je prva third-party tastatura za iPad Pro, ali je sigurno da neće biti i poslednja koja će biti kreirana za ovaj tablet. Prema navodima Logitecha, CREATE je tastatura pune veličine za rad sa iOS 9 platformom, a omogućiće da produktivnost i kreativnost na novom tabletu dođu do punog izražaja. "Čak i boja i izrada tastature su sofisticiranoi kreirani kako bi delovali kao nerazdvojni deo iPad Pro tableta", navodi Mišel Herman ispred kompanije Logitech. Logitech CREATE je izrađen od materijala koji je otporan na udarce, ogrebotine i prosutu tečnost. Na tržištu će se naći od novembra, a cena još nije određena.

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije u vezi sa kompanijom Logitech, možete pogledati na Logitech stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |