Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Prvi DLC za Fallout 4 će biti objavljen naredne godine

Danas je potvrđeno da će prvi Fallout 4 DLC biti lansiran u 2016. godini. Igra će dobijati redovna ažuriranja uz Season Pass, a Bethesda je potvrdila i da će modovi biti dostupni za igrače i na PlayStation 4 konzoli. Prva grupa modova stiže početkom naredne godine, a igrači mogu da nabave Season Pass po ceni od 30 dolara, što će im obezbediti pristup svim Fallout 4 DLC-ovima kada budu dostupni.

Oni koji ne žele da plate dodatnih 30 dolara nakon kupovine igre, neće dobijati pristup DLC sadržaju. Međutim, za njih će i dalje biti obezbeđena regularna ažuriranja za Fallout 4, a s vremena na vreme će uključivati i nove funkcije. Bethesda navodi da će zajedno sa igračima određivati sadržaj koji bi trebalo da se nađe u Fallout 4 igri. Moderi će početkom naredne godine moći da se poigraju Creation Kit paketom, a modovi će biti dostupni i za Xbox one i PlayStation 4 konzole.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |