Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Final Fantasy V stiže na PC 24. septembra (video)

Final Fantasy V stiže na PC 24. septembra (video)

Follow @benchmark.rs

Najnovija Final Fantasy igra, koju će Square Enix lansirati, jeste Final Fantasy XV. Igra je planirana za 2016. godinu i doneće novu i fantastičnu grafiku. Međutim, ukoliko ste zainteresovani za neke starije Final Fantasy naslove i želite da se uverite u to zašto je ovaj serijal postao klasik među igrama, uskoro ćete biti u prilici da to učinite.

Square Enix je nedavno objavio da će 24. septembra objaviti Final Fantasy V za PC. Igra će biti dostupna za kupovinu preko Valve Steam distribucije, gde će koštati 16 dolara.

Sva je prilika da će grafika ove igre možda biti problem nekim igračima, ali ukoliko ste pravi fan ovog serijala onda ovo neće biti problem za vas. Moguće je da će grafika biti slična verziji lansiranoj za iOS, ali jedna od funkcija koju će igra imati jeste poboljšana grafika (koliko je za igru ovoliko staru moguće). Igra će uključivati kreirnje lika, ažurirane kontrole, Tetsuya Nomura-dizajniranog opcionog bosa Enuo iz iOS i Android verzije igre i dodatnu tamnicu iz GameBoy Advance verzije.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |