Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Rastu prihodi kompanija Asus i MSI

Rastu prihodi kompanija Asus i MSI

Kompanija Asus objavila je da je ostvarila prihod od 1,25 milijardi dolara u avgustu, što je povećanje od čak 18 posto u odnos na jul, iako predstavlja pad od 3,2 posto u odnosu na prethodnu godinu. To je pomoglo Asusu da pad prihoda u odnosu na prethodnu godinu za period januar-avgust bude svega 0,7 posto.

Asus je objavio da je PC industrija nedavno počela da pokazuje znake poboljšanja, a da su njihovi inventari u Evropi i Aziji već vraćeni na zdrav nivo. MSI sa druge strane, je objavio prihode od 225 miliona dolara u avgustu. Ova cifra predstavlja povećanje prihoda od 11,9 posto u odnosu na jul, kao i povećanje od 8,7 posto u odnosu na prethodnu godinu. Ipak, prihod kompanije u dosadašnjem toku godine je za oko 4 posto manji nego prošle.

HTC objavio rezultate finansija za avgust

Izvor: Digitimes

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |