Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Samsung Galaxy S4 Google Play Edition dobio Android 5.1 ažuriranje

Samsung Galaxy S4 Google Play Edition dobio Android 5.1 ažuriranje

Lansiranje Android OS ažuriranja nikako nije garancija da će isto i stići na korisnikov uređaj - posebno ukoliko se radi o starijem modelu. Zbog toga je još veće iznenađenje što je Samsung odlučio da ažurira svoj, gotovo dve i po godine stari, Galaxy S4 Google Play edition (GPe) model na Android 5.1 Lollipop verziju operativnog sistema.

GPe uređaji su originalno i bili tretirani sa regularnim ažuriranjima u stilu Nexus modela, ali je ipak prilično iznenađenje videti da S4 dobija ažuriranje gotovo 30 meseci nakon lansiranja na tržište. U svakom slučaju OTA ažuriranje na GalaXy S4 GPe donosi Android 5.1 (LMY47O, kompajliran u Aprilu 2015). Za sada nije poznato da li će ovaj model telefona nastaviti da dobija ažuriranja i u budućnosti. Google će za nekoliko nedelja lansirati Android 6.0 Marshmallow, a Samsung je već objavio da će na novu platformu ažurirati prvo svoje najnovije uređaje.

Izvor: Neowin

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |