Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Microsoft sam otprema Windows 10 fajlove na Windows 7/8 računare, čak i ako to korisnici nisu tražili

Microsoft sam otprema Windows 10 fajlove na Windows 7/8 računare, čak i ako to korisnici nisu tražili

Microsoft navodno otprema Windows 10 instalacione fajlove na Windows 7 i 8.1 računare, čak i ako korisnici nisu rezervisali nadogradnju sa kompanijinom besplatnom alatkom koja je objavljena 1. juna. Ovim se ne samo koristi propusni opseg korisnika. već i njegov skladišni prostor, budući da ovi fajlovi mogu da zauzmu do 6 GB, u zavisnosti od verzije Windowsa.

Kako navodi britanski The Inquirer, brojni korisnici koji imaju Windows 7 i 8.1 i koji ispunjavaju uslove za nadogradnju na Windows 10, dobili su neophodne fajlove na svojim računarima iako ih nisu ni tražili. Svi fajlovi su u ~BT folderu koji je Microsoft kreirao na glavnoj particiji u cilju preuzimanja Windows 10 setup fajlova. Na taj način su korisnici i primetili da se sve ovo dešava, a najveći broj korisnika tvrdi da je sve počelo u utorak, zajedno sa redovnim ciklusom koji nazivamo "Patch utorkom". Microsoft je sve ovo potvrdio rekavši da korisnici koji su uključili automatska ažuriranja putem Windows Update-a dobijaju ovakve fajlove.

Pogledajte screenshot-ove Windows 10 Build 10537 verzije operativnog sistema

Izvor: TheInquirer

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |