Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 14. септембар 2015.

Gigabyte lansirao FORCE K83 mehaničku gejming tastaturu

Gigabyte je danas lansirao FORCE K83 - svoju novu mehaničku gejming tastaturu, koju odlikuju Cherry MX tasteri dizajnirani za taktilni odziv i izdržljivost u kombinaciji sa klasičnim, minimalističkim profilom i solidnom izradom.

Gigabyte FORCE K83 tastatura je dostupna sa Cherry Red i Cherry Blue tasterima. Red model nudi optimizovani odziv i mali otpor, a namenjen je onima koji očekuju glatko i tiho gejmplej iskustvo. Blue model je namenjen onima koji žele dugovečnost i taktilni odziv na svojim tastaturama. FORCE K83 tastatura poseduje i Anti-Ghosting, što igračima omogućava da primenjuju i više komandi bez konflikta, uz sigurnost da će svaka komanda biti precizno registrovana i izvršena. Gigabyte FORCE K83 tastatura je inspirisana klasičnim i minimalističkim dizajnom, laka je za čišćenje i otporna je na prosipanje tečnosti.

Izvor: Guru3D

Sve informacije u vezi sa kompanijom Gigabyte, možete pogledati na Gigabyte stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |