Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 14. септембар 2015.

Kolike isporuke iPad Pro tableta se očekuju?

Apple je prošle nedelje na svom događaju predstavio najveći tablet do sada u vidu iPad Pro modela, a sam uređaj uparen sa tastaturom i Apple Pencil olovkom će koštati više od 1000 dolara. Ovo u suštini znači da je odnos cena-performanse mnogo slabiji nego kod MacBook Air modela.

iPad Pro sa tastaturom i Apple Pencil olovkom košta 1067 dolara dok 128 GB MacBook Air košta 900 dolara, pa je pitanje kako će kupci reagovati. Kako se i snabdevanje panela za iPad Pro suočava sa nestašicama, očekuje se da isporuke ovog uređaja ne pređu tri miliona jedinica do kraja godine. To i nije toliko čudno jer će Apple moći da počne isporuke ovog tableta tek u novembru.

Koje stvari nam Apple nije rekao o iPad Pro tabletu?

Izvor: Digitimes

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |