Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 30. септембар 2015.

HTC će objaviti Android Marshmallow smartfon 20. oktobra

HTC će predstaviti smartfon sa novim Android 6.0 Marshmallow sistemom sledećeg meseca, 20. oktobra. Najava uređaja će se održati onlajn, i počeće u 12 časova popodne. Smartfon koji je u pitanju bi verovatno mogao biti neprekidno najavljivani HTC One A9. Ono što je trenutno poznato o uređaju je da će imati metalno kućište, dizajn koji podseća na Apple-ov iPhone, i mid-range specifikacije.

Među specifikacije koje će navodno posedovati HTC One A9 spadaju Qualcomm Snapdragon 617 čipset, 2 GB RAM memorije, 16 GB interne memorije, glavna kamera od 13 MP sa tehnologijom za stabilizaciju fotografija, prednju kameru od 4 MP, i 5-inčni 1080p AMOLED displej. Uređaj će takođe biti dostupan u šest različitih boja.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |