Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 30. септембар 2015.

Šef Windowsa: staramo se nad vašim mejlovima, ali ih ne čitamo

Microsoft-ov šef Windows odeljenja Teri Majerson objavio je dugačak blog u kome odbacuje komentare da kompanija špijunira korisnike sa Windowsom 10, a u odvojenom intervjuu je poručio da je teško zaraditi poverenje kupaca. Majerson je rekao za CNN Money da je najveći problem kako ubediti korisnike da njihova privatnost nije narušena sa Windowsom 10 jer operativnom sistemu treba pristup ličnim informacijama kako bi iskazao pun potencijal.

Cortana može da funkcioniše samo ako ima pristup lokaciji i tada može da poboljša personalizovane preporuke i sugestije bazirane na osnovu praćenja dnevne rutine korisnika. Kako bi pokazao koliko je teško rukovati privatnosti, Majerson je istakao Windows 10 Mail klijent. Kako bi korisnici dobili mejlove, Microsoft mora da pristupi njihovom nalogu, pa korisnička imena i lozinke moraju da budu obezbeđena u Mail aplikaciji.

Ipak, Majerson tvrdi da pristup mejlovima nema apsolutno niko u Microsoft-u i da je sve potpuno bezbedno. "Mi ne čitamo vašu poštu, ali imamo starateljestvo nad vašim mejlovima" poručio je on.

Objavljena i najtraženija funkcija za Windows 10 desktop

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |