Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 9. септембар 2015.

Isporuke Apple iPad Pro uređaja počinju tek krajem novembra

Dugo očekivani Apple iPad Pro, će konačno biti predstavljen ove srede. Prema 9to5 Mac vebsajtu, tablet će doći u varijantama od 64 GB i 128 GB. Sa svojim 12.9-inčnim ekranom je za 33% veći od ekrana Apple iPad Air 2 tableta.

iPad Pro će pokretati iOS 9.1, koji je malo izmenjen za ovaj veliki tablet. Split screen mod će omogućiti da dve iPad aplikacije pune veličine stoje jedna do druge u uspravnom položaju. iPad Pro će pokretati Apple-ov A9X čipset, i biće dostupan u zlatnoj, srebrnoj i sivoj varijanti.

Za iPad Pro su takođe izrađeni Force Touch olovka i QWERTY tastatura, ali nažalost, oba su opcioni aksesoar, koji ne dolazi zajedno sa tabletom. Kako proizvodnja Apple iPad Pro tableta kasni, prema ovom izveštaju, isporuke će početi tek krajem novembra iako predstavljanje očekujemo već sutra.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |