Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 9. септембар 2015.

Apacer najavio NOX DDR4-3000 SO-DIMM memoriju

Follow @benchmark.rs

Apacer je najavio najnoviji dodatak svojoj liniji memorija - Apacer NOX je DDR4 16GB SO-DIMM. Memorija je dostupna na tržištu, a korisnicima nudi potrebnu brzinu i uštedu pri radu. Apacer navodi da je NOX memorija perfektna za gejming, poslovne laptopove iz gornjeg segmenta i mini sisteme visokih performansi.

Apacer ističe da NOX DDR4 SO-DIMM ima najveći kapacitet globalno, samo sa jednim SO-DIMM memorijskim modulom, a dolazi sa ukupnim kapacitetom od 64GB (16GB x 4). NOX poboljšava performanse u brzom otvaranju aplikacija, pokretanju grafički intenzivnih igara i drugog softvera. Za hardkor gejmere, NOX memorija omogućava brz i fluidan gejmplej sa najboljim kvalitetom, ističe Apacer.

Izvor: TechPowerUp

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |