Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 9. септембар 2015.

Nova fotografija prikazuje LG Nexus 5 (2015) telefon iz novog ugla

Follow @benchmark.rs

Na internetu se pojavila nova fotografija LG Nexus 5 (2015) telefona, koja prikazuje bočnu stranu uređaja i njenu poleđinu, a na osnovu ovoga vidimo da je LG zadržao minimalistički dizajn Nexus 5 prethodnika.

Naravno, postoje vidne razlike, telefon deluje primetno tanje a takođe poseduje skener otiska prsta ispod same kamere. Nexus logo je i dalje prisutan na poleđini uređaja. Dugme za zaključavanje/otključavanje sa strane čini se da je izrađeno od keramike, kao i na prošlogodišnjem modelu.

AndroidPit, izvor koji je objavio ovu fotografiju, nije potvrdio da će Nexus 5 (2015) posedovati metalni okvir, ali je naveo da bi zvanično ime uređaja moglo biti LG Nexus 5X. Novi LG Nexus će posedovati 5.2-inčni 1080p ekran, kamere od 12.3 i 5 MP, i Qualcomm Snapdragon 808 čipset. Uređaj će imati 3 GB RAM memorije, skladišni prostor će biti dostupan u varijantama od 16 i 32 GB, i napajaće ga baterija od 2,700 mAh.

Sve što nam preostaje je da sačekamo zvaničnu objavu Nexus uređaja 29. septembra.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |