Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 13. септембар 2015.

Lenovo želi da proizvodi telefone za druge vendore

Lenovo želi da proizvodi telefone za druge vendore

Follow @benchmark.rs

Kompanija Lenovo pojačava kapacitete u svojim pogonima za proizvodnju telefona, budući da ulazi u OEM poslovanje sa telefonima. Ideja se sastoji u tome, da ukoliko nemaju potrebu za proizvodnjom svojih telefona, mogu barem da prave telefone za druge kompanije koje su u prilici da ih prodaju. Potez takođe predstavlja deo planova Lenova za restruktuiranje u svom poslovanju sa telefonima, nakon što je kompanija izgubila 292 miliona dolara u drugom tromesečju na ovom tržištu.

Lenovo je u ovom periodu ostvario lošije rezultate od planiranih, zahvaljujući jakoj konkurenciji u vidu kompanija Xiaomi, LeTV, Meizu i Huawei. Izuzimajući proizvode sa brendom Motorola, isporuke telefona iz Lenova su počele da opadaju. Lenovo je prošle nedelje najavio da će restruktuirati svoje poslovanje sa telefonima, praveći i plasirajući Lenovo telefone pod kontrolom svoje ćerke kompanije Motorola.

Benchmark na IFA 2015: Utisci sa Lenovo prezentacije (VIDEO)

Izvor: Fudzilla

Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |