Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Microsoft Lumia 950 XL i Lumia 950 će biti objavljeni 10. oktobra?

Microsoft Lumia 950 XL i Lumia 950 će biti objavljeni 10. oktobra?

Follow @benchmark.rs

Prethodnog meseca smo saznali da će kompanija Microsoft predstaviti svoje prve Windows 10 Mobile smartfone negde tokom oktobra. Dva uređaja koja se očekuju, Lumia 950 (kodno ime Talkman) i Lumia 950 XL (kodno ime Cityman), će posedovati karakteristike high-end uređaja.

00126.jpg

Prema već poznatom izvoru @evleaks, saznajemo da će predstojeći Lumia uređaji navodno biti predstavljeni 10. oktobra. Obično za objavu smatramo da će uređaj odmah biti dostupan za prodaju, ali u ovom slučaju nije poznato da li će dva Lumia uređaja biti dostupna za prodaju od 10. oktobra, već to može biti datum kada Microsoft samo predstavlja uređaje u javnosti.

Prema prethodnim glasinama, Lumia 950 i 950 XL telefoni bi trebalo da budu izrađeni od metala, ali izgleda da se kompanija odlučila za kućište od polikarbonata, materijala koji je verovatno poznat starim Lumia korisnicima.

00127.jpg

Kao što samo ime sugeriše, Lumia 950 XL će biti veći od Lumia 950 modela, i navodno poseduje 5.7-inčni Quad HD displej, iris skener i octa-core Snapdragon 810 procesor sa baterijom od 3300 mAh. Manji Lumia 950 bi trebalo da poseduje 5.2-inčni Quad HD ekran, sa hexa-core Snapdragon 808 procesorom i baterijom od 3000 mAh. Oba Microsoftova telefona bi trebalo da dođu sa PureView zadnjim kamerama od 20 MP, i selfi kamerama od 5 MP.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |