Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 12. септембар 2015.

Stižu reverzibilni micro USB konektori

Stižu reverzibilni micro USB konektori

Follow @benchmark.rs

Reč konačno se koristi prečesto u tehnološkim vestima, ali se čini da je ovaj put zaista s razlogom. Uskoro će se konačno pojaviti micro USB kablovi za punjenje sa reverzibilnim konektorom. USB Type C je predstavljao veliku vest iz nekoliko razloga, a jedna od njih je i brži prenos podataka. Međutim, najveća stvar je to što je USB Type C doneo reverzibilne portove.

Micro USB je standard koji se koristi mnogo više u nekoliko različitih industrija u okviru potrošačke tehnologije. Ipak, činjenica je da će proći nekoliko godina pre nego što možete napuniti sve u vašoj kući samo jednim kablom. To je i razlog zašto je Scosche kreirao novu liniju micro USB kablova sa specijalnim redizajniranim “EZTIP” tipom koji je reverzibilan. Konektor odgovara bilo kom uređaju koji ima standardni micro USB port.

Intelov Thunderbolt 3 je duplo brži od prethodnika i koristi reverzibilni USB Type-C

Izvor: BGR

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |