Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 8. септембар 2015.

Pogledajmo poređenje Xbox 360 i Xbox One verzije igre Rise of the Tomb Raider

Set od tri screenshota koji nam pokazuje poređenje Xbox One i Xbox 360 verzija igre Rise of the Tomb Raider se upravo pojavio na internetu, suprotstavljajući tako staru i novu generaciju konzola u akcionoj avanturi sa otvorenim svetom.

Do sada smo već imali prilike da saznamo više detalja o igri, pogledamo veći broj videa i screenshot-ova, a Crystal Dynamics, Square Enix i Microsoft vrše završne radove na igri koja u novembru debituje na Xbox One i Xbox 360 konzolama. Iako je do sada fanovima prikazivana samo verzija igre za Xbox One, na AGB se pojavilo nekoliko fotografija i iz Xbox 360 verzije igre. Direktno poređenje možete pogledati, a podsetićemo da će igra za PC izaći početkom sledeće godine.

Objavljen trejler za Rise of the Tomb Raider - Prophet's Tomb (video)

riseofthetombraider2.jpg

riseofthetombraider3.jpg

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |