Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 8. септембар 2015.

Sony za sledeću godinu sprema Xperia Z5 Ultra uz Snapdragon 820

Pre samo nekoliko dana imali smo izveštaje da se Sony sprema da objavi Premium model Xperia Z5 Compact telefona, a danas već stižu neke druge slične informacije. Naime, Sony sprema novog člana Z5 familija, Xperia Z5 Ultra, i on će biti objavljen u martu sledeće godine.

Ono što se odmah ističe je da će se telefon odlikovati 6,44-inčnim ekranom rezolucije 2160 x 3840 piksela, a takođe se poručuje da će imati Qualcomm-ov predstojeći Snapdragon 820 SoC. Što se tiče ostalih specifikacija, očekuje se 4 GB RAM memorije, kamera od 23 megapiksela i baterija od 4000mAh.

IFA 2015: Sony Xperia Z5 Premium je prvi telefon sa 4K ekranom (video)

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |