Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 8. септембар 2015.

Zotac lansirao ZBOX Magnus EN970 kompaktni gejming desktop PC

Follow @benchmark.rs

Zotac je poznat po svojoj ZBOX liniji mini PC uređaja, a ovoga puta kompanija donosi model namenjen gejming populaciji. Zotac ZBOX Magnus EN970 gejming desktop odlikuje minimalizam, prenosivost i novi kompaktan dizajn.

zotac2_2.jpg

Računar pokreće peta generacija Intel Core i5 procesora, a tu je i Nvidia GeForce GTX 960 grafička karta sa 3GB GDDR5 VRAM-a. Sistem je dovoljan čak i za intenzivno igranje i grafičku obradu. ZBOX Magnus EN970 ima podršku za četiri displeja preko Nvidia Surround funkcije, a tu je i dual gigabit LAN i 802.11ac WiFi. Računar je podoban za Windows 10 i može da iskoristi sve prednosti koje donosi DirectX 12. Zotac ZBOX Magnus EN970 dolazi i sa Plus verzijom, koja ima preinstaliranih 8GB RAM-a i 120GB M.2 SSD. Ovaj mini PC se lako može nadograđivati, a opremljen je i sa četiri USB 3.0 i dva USB 2.0 porta za povezivanje periferija.

Izvor: TechPowerUp

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |