Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 11. септембар 2015.

Predstavljena MSI R9 Nano 4G grafička karta

MSI je objavio dostupnost svoje verzije AMD R9 Nano grafičke karte u obliku MSI R9 Nano 4G modela. Grafička karta je kompatibilna sa Intel i AMD platformama, integriše High-Bandwidth Memory (HBM) i donosi 60 odsto više memorijskog protoka u odnosu na GDDR5. Kartica je dugačka svega šest inča (154 mm)i idealna je za Mini-ITX PC formate.
MSI ističe da su R9 Nano 4G i MSI Z170I GAMING PRO AC matična ploča perfektna kombinacija u izgradnji kompaktne i moćne gejming mašine. MSI R9 Nano pruža najbolje performanse u najnovijim igrama, pomoću igrački kontrolisanih overklokerskih sposobnosti koje donosi MSI Afterburner funkcija. MSI R9 Nano 4G dolazi sa radnim taktom od 1000MHz, 4GB HBM, ima 4096 procesorskih jedinica i podržava HDMI i 3 x DisplayPort izlaze.

Izvor: Guru3D

Sve informacije u vezi sa kompanijom MSI, možete pogledati na MSI stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |