Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 11. септембар 2015.

DotA 2 je prva Valve-ova igra koja pokreće Source 2 Engine

Pre više od decenije, Valve je otkrio Source endžin i objavio ažuriranu verziju Counter-Strike igre nazvanu Counter-Strike: Source. U to vreme to je bila prilično velika stvar jer je igra izgledala lepo a radila prilično glatko. Source endžin je bio korišćen i ažuriran tokom godina, a DotA 2 je jedna od igara koje će ga koristiti.

Međutim, to će se sve sada promeniti jer zvanični DotA 2 nalog poručuje da će Reborn nadogradnja doneti i nadogradnju igri na Source 2 endžin. Prošle nedelje postojali su izveštaji da će Valve objaviti nadogradnju uskoro, a sada je DotA 2 zvanično prva Valve igra koja koristi Source 2 endžin. U međuvremenu je Valve poručio da će možda i Counter-Strike: Global Offensive biti ažuriran na Source 2.

Valve će i dalje poboljšavati DOTA 2 bez konsultacija sa zajednicom

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |