Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 11. септембар 2015.

Apple iPhone 5s sa 8 GB interne memorije stiže u decembru

Pozivajući se na izvore iz lanca snabdevanja, najnoviji izveštaji koji su objavljeni u petak navode da će Apple objaviti iPhone 5s telefon sa 8 GB interne memorije na tržištima u razvoju. Kako ističe TechOne3, verzija sa 8 GB će biti ponuđena kako bi popunila prazninu zbog povlačenja iPhone 5c modela.

Izveštaj posebno navodi da će ova verzija biti ponuđena samo na tržištima u razvoju. Nova verzija telefona se očekuje tokom decembra. Podsetimo, Apple je objavio iPhone 5s zajedno sa iPhone 5c telefonom u septembru 2013. godine i to je sada najjeftinija opcija iPhone telefona trenutno na tržištu.

iPhone 6s i iPhone 6s Plus imaju 2 GB RAM memorije?

Izvor: Phonearena

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |