Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 11. септембар 2015.

Novi gejmplej video prikazuje borbu u Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate, sledeći nastavak u akciono-avanturističkom serijalu Ubisofta, upravo je dobio novi gejmplej video. Ovog puta fanovi se vode kroz jednu od misija u kampanji, ali u isto vreme može da se vidi i kako izgledaju intenzivne borbene sekvence.

Assassin's Creed Syndicate će predstaviti mnogo promena u odnosu na recept koji franšiza donosi od početka, jer ćemo ovog puta pre svega imati dvojicu protagonista a radnja će se dešavati u viktorijanskom Londonu. Pored toga, biće i niz drugih, novih mehanika u igri. Assassin's Creed Syndicate će debitovati na PS4 i Xbox One konzolama u oktobru dok će na PC-u stići u novembru.

Call of Duty: Black Ops 3 koristi novi hardver da poboljša AI, UI i endžin

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |