Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 13. септембар 2015.

Samsung Galaxy Mega On se pojavio u GeekBenchu

Samsung Galaxy Mega On se pojavio u GeekBenchu

Galaxy Mega On, jedan od dva dolazeća Samsungova smartfona iz Galaxy O serije, nedavno se pojavio na popularnom GeekBench benchmark sajtu. S obzirom da su nedavno procurele sve ključne specifikacije pomenutog telefona, GeekBench praktično potvrđuje ove karakteristike.

Uređaj izlistan u GeekBench bazi nosi broj modela SM-G6000, a pokreće ga Qualcomm Snapdragon 410 četvorojezgarni SoC. Međutim, GeekBench lisa samo 1GB RAM-a, a ne 1.5GB koliko je prijavljeno ranije. Finalni model bi ipak mogao imati 1.5GB RAM-a. Bazirano na ranijim procurelim informacijama, Samsung Galaxy Mega On bi trebalo da ima 5.5-inčni 720p displej, 8GB proširive memorije, 13MP kameru na poleđini, 5MP prednju kameru i 3000mAh bateriju.

Izvor: VR-zone

Sve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |