Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 11. септембар 2015.

Samsung Z3 stiže uz Tizen, veći ekran i poboljšanu kameru

Već više puta u proteklih nekoliko nedelja smo mogli da čujemo da Samsung priprema novi telefon sa Tizen operativnim sistemom. Ovog puta u najnovijem izveštaju saznajemo da će imati veći ekran i poboljšanu kameru, a isti izveštaj iz Koreje nam poručuje da će biti objavljen u bliskoj budućnosti.

Samsung bi novi Tizen telefon mogao da predstavi u oktobru, ali i tokom predstojeće Tizen Developer Conference konferencije 17. septembra. Što se tiče karakteristika, očekuje se telefon sa 5-inčnim ekranom rezolucije 1280x720 piksela, 1,3 Ghz, quad-core Spreadtrum SC7730S procesorom, 1,5 GB RAM memorije, kamerom od 8 megapiksela kao i Tizen 3.0 operativnim sistemom.

Tizen telefoni stižu u Evropu

Izvor: Sammobile

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |