Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 13. октобар 2015.

Acer Jade Primo telefon stiže uz Continuum dok, tastaturu i miš

Follow @benchmark.rs

Acer je danas zvanično potvrdio da će upakovati Continuum dok, tastaturu kao i miš uz Jade Primo Windows 10 Mobile telefon kada bude objavljen. To će učiniti Acer prvim proizvođačem Windows 10 uređaja koji će ići ovim putem, omogućavajući korisnicima da iskoriste Microsoft-ovu viziju pretvaranja telefona u funkcionalan računar.

Acer Jade Primo telefon ima 5,5-inčni 1080p Super AMOLED ekran, Qualcomm-ov Snapdragon 808 SoC, 3 GB RAM memorije, kameru od 21 MP sa dual-LED blicem, kameru od 8 MP za selfije kao i USB Type-C port. Očekuje se da bude jeftiniji od Microsoft Lumia 950 telefona, ali tačna cena nije poznata.

Acer Predator 8 gejming tablet prošao FCC sertifikaciju

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za Acer, možete pogledati na Acer stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Test: Samsung 40JU6000W

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |