Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 13. октобар 2015.

Da li Qualcomm prekomerno hvali Snapdragon 820?

Postoje izveštaji koji nam tvrde da Qualcomm preteruje kada govori o mogućnostima predstojećeg Snapdragon 820 procesora. Naravno, niko ne treba da pomisli da je čip loš, ali po svemu sudeći Qualcomm ima potrebu da sa 820 modelom poništi neprijatnosti koje su pratile 810 čip. Motley Fool je primetio da je Qualcomm preterao sa porukama o čipsetu, naravno sa svoje investitorske strane.

Qualcomm je javno rekao da su performanse procesora kod Spandragona 820 duplirane u odnosu na Spandragon 810. Oni poručuju da će Snapdragon 820 Kryo CPU ponuditi duplo bolje performanse i duplo bolju efikasnost u odnosu na Cortex A57 jezgra koja se nalaze unutar Snapdragona 810. Međutim, nije bilo nikakvog referentnog tableta ili smartfona kako bi sajtovi koji rade testove mogli da potkrepe ove tvrdnje. Rezultat svega je da svi moraju da se oslanjaju na Qualcomm PR.

Slajd koji je pokazivao performanse Snapdragona 820 (MSM8996) u odnosu na Snapdragon 810 (MSM8994) i koji je procureo pre Qualcomm-ove javnog obelodanjivanja, pokazuje da je CPU jači 35 posto. Prema tom slajdu, poboljšanje od 35 posto koje donosi Snapdragon 820 u pogledu procesora je vrhunac. Međutim, kod Snapdragona 810 je najveći problem bilo pregrevanje i kontinuirano održavanje performansi, pa se u tom pogledu i očekuje najveće poboljšanje.

U SAD i Kini Samsung Galaxy S7 stiže uz Snapdragon 820, na ostala tržišta uz Exynos

Izvor: Fudzilla

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Test: Samsung 40JU6000W

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |