Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 13. октобар 2015.

Canon EOS M10 je mirrorless fotoaparat dizajniran za početnike

Canon je odlučio da doda još jedan mirrorless fotoaparat u svoju liniju proizvoda. U pitanju je EOS M10, kompaktni aparat, dizajniran za donji segment tržišta. Canon EOS M10 ima 18MP APS-C CMOS senzor, ali ima i poboljšani Digic 6 image procesor (koji se može naći na EOS M3 modelu, Canonovom verovatno najboljem mirrorless fotoaparatu do sada).

Pored ovoga, fotoaparat ima NFC i WiFi podršku za kontrolu kamere i deljenje fotografija preko aplikacije, plus 4.6 fps kontinuirano fotografisanje i Hybrid CMOS AF II (49-point) autofokus sistem. Canon EOS M10 ima mogućnost snimanja 1080p videa u 24, 25 i 30 fps ili 720p videa u 50 i 60 fps. Pregled sadržaja je moguć na 3-inčnom LCD ekranu. Canon EOS M10 će se u prodaji naći od novembra, po ceni od 600 dolara u crnoj i beloj boji, zajedno sa 18-55mm objektivom.

Izvor: Engadget

Sve informacije u vezi sa kompanijom Canon, možete pogledati na Canon stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • How to: Windows 10 upgrade, korak po korak
  • Test: Samsung 40JU6000W

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |